Ben jij Hooggevoelig?

Loop je vast op het punt in je leven waar je nu bent?


Ben je op zoek naar helderheid en duidelijkheid in een of meerdere situaties in je dagelijkse leven?


Ben je op zoek naar begeleiding en/of coaching op het gebied van Emotionele & Spirituele groei?


Even voorstellen:


Mijn naam is Miranda van Bavel en ik ben 54 jaar.

Ik heb het voorrecht gehad de afgelopen jaren te mogen groeien als Medium en als Spiritueel Coach. Ook ben ik een Helderziende en ik geef graag helderheid in situaties waarin je vastloopt.


Daarnaast ben ik een volwassen Nieuwetijdskind.


Mijn "aardse" achtergrond is Vastgoedmanager. Ik beheerde vastgoed van diverse grote beleggers op financieel gebied. Op een gegeven moment in mijn leven besefte ik dat ik er niet meer gelukkig van werd om 40 uur op een kantoor te zitten. Een aantal jaren geleden besloot ik de mooie en bijzondere weg in te slaan om een eigen praktijk te beginnen en dus mensen te gaan begeleiden op hun bijzondere en soms uitdagende Levenspad.


Doordat ik jarenlang als Vastgoedmanager in het bedrijfsleven heb gewerkt heb ik mooie "gereedschappen" gekregen waardoor ik ook op zakelijk gebied mensen kan helpen en adviseren om iets moois van hun bedrijf te maken. Ook startende ondernemers zijn bij mij meer dan welkom.


Al medium heb ik het bijzondere voorrecht overleden dierbaren dichter bij je te mogen brengen. Ook mag ik in contact komen met spirituele begeleiders die dagelijks om ons heen aanwezig zijn. Ik ben dierenmedium. Het is voor mij erg bijzonder om met overleden dieren contact te mogen maken. Zeker als er bij hun baasjes nog veel vragen zijn. Ook als dieren nog leven kan het contact zodanig een verandering geven dat het dier en hun baasje elkaar weer gaan begrijpen.


Spiritualiteit is voor mij heel belangrijk, het is een belangrijk onderdeel in mijn dagelijkse leven. Ik zie het als mijn doel om me met hart en ziel in te zetten voor de mensen die op mijn pad komen. Mensen weer bekend te maken met dat alles wat er in en om ons heen is puur energie is. Ook mag ik mensen weer in contact brengen met hun spirituele begeleiders maar vooral met zichzelf.


Ik ben zeer hooggevoelig voor energie. Ik voel en ervaar veel als ik in de buurt van andere mensen ben. Soms is het lastig want ik voel echt alles en daarbij zie ik van alles. Ik ervaar het als een groot geschenk om hooggevoelig en een nieuwetijdskind te zijn. Door mijn jarenlange ervaring als volwassen nieuwetijdskind, hooggevoelige en hsp-er ben ik in staat deze bijzondere kinderen en volwassenen begeleiden op hun bijzondere pad hier op aarde.


Ik ben gelukkig maar een mens met gevoelens dus ook ik heb minder mooie ervaringen gehad in mijn leven tot nu toe. Alles is mijn eigen keuze geweest en het mooiste is dat het me heeft gemaakt tot wie ik nu ben.


Onze maatschappij is helaas niet ingericht op volwassenen en kinderen die Hooggevoelig zijn. Voor (volwassen) Nieuwetijdskinderen is er ook vaak geen plek.


Ik wil naast de begeleiding van Emotionele & Spirituele groei graag een verschil maken voor Hooggevoelige mensen en (volwassen) Nieuwetijdskinderen. Ook ouders die het even niet meer weten zijn bij mij van harte welkom. Het is soms nogal wat, wat er allemaal met jou en/of met je kind gebeurd.


Ik geef die helderheid en duidelijkheid in situaties die nu bij jou spelen waardoor je weer verder kunt. Dit doe Ik door uitleg te geven in heldere en eenvoudige taal. Door de inzichten die je daardoor krijgt kun je het gevoel van "vast te zitten" loslaten waardoor situatiesopgelost kunnen worden en bepaalde lessen kunnen worden geleerd.


Alle mogelijkheden in de vorm van mooie gereedschappen die ik tot mijn beschikking heb maakt dat ik me bijzonder rijk en bevoorrecht voel om de mensen op o.a. spiritueel gebied verder te mogen begeleiden.


Mijn Levenspad is niet makkelijk geweest maar nu kan ik vanuit mijn hart zeggen: "Ik leef mijn droom!"


Als je hulp nodig hebt om duidelijkheid te krijgen in wat er nu op dit moment in je leven speelt, laat me dat dan gerust weten. Misschien is mijn hulp wel genoeg om die verandering op gang te brengen die je op dit punt in je leven zo hard nodig hebt.Neem gerust contact met mij op: klik hier


Maak er iets moois van in het Hier en NU!


Een warme groet,                                                                                                             

                                                                                                                                 

      

Miranda